Praktijk de Fliere - Lieke Otten

  • Kinder- en jongerentherapeut en coach 
  • Hoogevoeligheid coach
  • Mindset en gedragsverandering 

 

Mijn naam is Lieke Otten, ik ben integratief kinder- en jongerentherapeut.

Integratieve kinder- en jongerentherapie is een laagdrempelige, oplossingsgerichte manier van hulpverlening die het kind weer in zijn of haar eigen kracht zet. 

De hulpvraag van het kind wordt vanuit zes verschillende gebieden bekeken en behandeld. Denk hierbij aan de manier van denken, het gedrag, het systeem waarin het kind leeft, emoties en gevoelens, hetgeen wat het kind meegemaakt heeft en het lichaam van het kind.

Het is laagdrempelig en we gaan op een praktische manier aan het werk. Als therapeut ga ik ervan uit dat het antwoord op het thema dat speelt in het kind zelf zit. Vaak zit het nog in het onbewuste en help ik om dit in het bewuste deel te krijgen.
Vanuit de actuele situatie gaan we hiernaar op zoek.

Wat voor mij centraal staat, is de behoefte van het kind. Ze kunnen hun verhaal kwijt en ik geef ze mijn volledige aandacht.
Mijn doel is om zijn of haar eigen talenten en mogelijkheden te laten ontdekken en het zelfvertrouwen te vergroten. Het kind zal zichzelf beter leren kennen en inzicht krijgen in zijn of haar gedrag.
Belangrijk hierbij is dat er een klik is tussen de ouders, het kind en mij.


Doelgroep: Ik kan hulp bieden aan kinderen en jongeren van 6 t/m 21 jaar op o.a. de volgende gebieden:

Weinig zelfvertrouwen, negatief zelfbeeld, negatieve denkpatronen, (hoog)gevoeligheid, (faal)angst, stress of spanningen, kinderen en jongeren die niet lekker in hun vel zitten zonder dat direct helder is wat er aan ten grondslag ligt.


Praktijk de Fliere heeft een contract met de Peelgemeenten. Met een verwijzing van de huisarts wordt het traject volledig vergoed.

Tevens is Praktijk de Fliere aangesloten bij beroepsvereniging ViT.. Diverse zorgverzekeraars vergoeden therapie gedeeltelijk vanuit de aanvullende ziektekostenverzekering.

Contact

Lieke Otten

Gemert

TELEFOON: 06-24130301

WEBSITE: www.praktijkdefliere.nl

E-MAIL: info@praktijkdefliere.nl