ActieCoaching | Pjotr Paijmans

  • NLP Master Coach
  • Familie opsteller
  • Specialist in motivatie verhogen, passie vergroten, zelfverzekerd in het leven staan en tot echte ACTIE overgaan, leef jouw droom!

ActieCoaching biedt een persoonlijk coachtraject aan jongvolwassenen en volwassenen die het gevoel hebben dat ze niet naar hun ware potentie leven. Ik leer mensen om echt baas over eigen leven te zijn. 

Ik help je graag bij klachten van een burn-out, overstresst zijn, controle over het eigen leven missen, moeite hebben met het vinden van de echte ”ik” of gewoon als je even niet lekker in zijn/haar vel zit. Voel je altijd vrij om vrijblijvend en gratis met me in gesprek te gaan.

Mijn studies in NLP en systemisch werk vormen de basis voor deze coachtrajecten. Hierbij wordt er ook inspiratie gehaald uit Huna, 365 dagen succesvol, Klinisch Psycholoog Jordan Peterson en nog veel meer. Tot slot zorgt mijn achtergrond als bedrijfskundige ervoor dat je, naast de inspiratie van de coachsessies, ook direct praktische handvatten aangereikt krijgt om effectief en efficiënt met je uitdagingen aan de slag te gaan. 

 

Contact

Pjotr Paijmans

Gemert

TELEFOON: 06 31 23 67 52

WEBSITE: www.actiecoaching.nl

E-MAIL: info@actiecoaching.nl