Maartje Arts Coaching

  • Lifecoach
  • Voor Kracht, Evenwicht en Groei

 

Als lifecoach begeleid ik mensen die om wat voor reden dan ook het evenwicht kwijt zijn en op zoek zijn naar rust, ritme en overzicht.

Ben je je balans kwijt, of heb je moeite met het maken van een keuze?
Heb je een druk en vol hoofd dat maar blijft piekeren?
Zoek je iemand die met oprechte aandacht en een onderzoekende blik met je meedenkt?

Ik help je door te luisteren en stil te staan bij je gedachten. Samen onderzoeken we wat voor jou van waarde is en hoe je die waarden het best kunt inzetten. Dan brengen we orde aan in je vragen en behoeftes, en maken we een plan van aanpak.

Zelfinzicht en zelfacceptatie zijn hierbij van grote waarde, omdat je daarmee alles wat je in het leven tegenkomt lichter maakt.

Ik help met het bieden van inzicht en structuur, zodat je weer grip krijgt op je leven. Samen met mij onderzoek je wat voor jou van waarde is en hoe je die waarden het beste kunt inzetten.

 

Naast individuele coaching kun je bij mij terecht voor een structuursessie.
Heb je aan het eind van de dag het gevoel dat je honderd dingen gedaan hebt, maar niet bent toegekomen aan wat je echt graag wilde doen?
Heb je een eindeloze to-do list die aan het eind van de week nog niet af is?
Zou je willen dat er meer dan 24 uur in een dag zouden zitten?
Wil jij leren hoe je prioriteiten stelt, en kiest voor wat voor jou belangrijk is?

Dan is een structuursessie iets voor jou! In deze sessie ga ik met jou je weekplanning door, kijken we wat voor jou echt van waarde is en help ik je op weg om je leven in te richten zoals jij het wilt. Zodat je aan het eind van de dag met een voldaan gevoel je bed in stapt!

 

Tijdens het coachen van mensen merk ik regelmatig dat rouw een onderdeel vormt van de hulpvraag. Om nog beter op deze vraag te kunnen ingaan heb ik een aanvullende opleiding tot rouwcounselor afgerond.

Na het overlijden van een dierbare volgt er voor veel mensen een moeilijke periode, waarin je moet leren omgaan met het verlies. Vaak is er sprake van een mix van uiteenlopende emoties. Rouw heeft meestal te maken met het verlies van een dierbare, maar kan ook te maken hebben met iets wat niet is gebeurd, bijvoorbeeld geen kinderen kunnen krijgen of gemiste kansen in het verleden.

Coaching bij rouw richt zich in eerste instantie op mensen die niet volledig vastlopen in hun rouwproces, maar die extra ondersteuning willen. Bijvoorbeeld omdat je weinig steun ervaart in je sociale netwerk of behoefte hebt aan een luisterend oor. De belangrijkste taken op dit gebied zijn steunen, perspectief bieden en faciliteren. Ook kan ik meedenken als het gaat om praktische steun of het bieden van structuur. 

Ik laat je de eerste stappen zetten op weg naar de mooiste versie van jezelf. Ik breng je in beweging en zorg er voor dat je je kracht weer kunt aanboren. Warm en liefdevol maar ook praktisch en resultaatgericht.

Contact

Maartje Arts

Gemert

TELEFOON: 06-42233462

WEBSITE: www.maartjeartscoaching.nl

E-MAIL: maartje@maartjeartscoaching.nl