Gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek

Els van Dongen | Geloof in jezelf 

  • Holistisch coach
  • Zelfliefde, veerkracht en zelfvertrouwen vergroten
  • Ontdek wie je bent

 

Als holistisch coach bied ik begeleiding aan volwassenen die worstelen met zichzelf. Ze willen meer innerlijke rust, vertrouwen en zelfliefde ervaren en zijn op zoek naar wie ze werkelijk zijn en wat ze diep van binnen willen. De worsteling laat zich vaak zien op het gebied van werk, in relaties, of als moederrol. Of na een verlieservaring.

 

Voel jij een leegte, innerlijke onrust, of stress in je leven?

Twijfel jij vaak aan jezelf en aan je kunnen?

Wil jij jouw veerkracht vergroten en meer genieten van het leven?

 

Ik help je weer in verbinding te komen met wie je diep van binnen bent. En stimuleer je om vertrouwen te ontwikkelen, zodat jij de keuzes maakt die juist zijn voor jou.

Voorbij blokkades en/of verlieservaringen, vanuit een betrokken en liefdevolle begeleiding.

 

Ik werk vanuit het hier en nu. Daarbij blikken we kort terug naar het verleden en vooruit naar de toekomst. We eindigen altijd in het hier en nu, want in het nu is er verandering mogelijk.

Daarbij combineer ik traditionele coaching met werken met je onbewuste. Dat wat niet direct zichtbaar is en waar  veel antwoorden te vinden zijn. 

 

Spreekt dit je aan?

Neem vrijblijvend contact met me op voor een gratis kennismakingsgesprek. Ik zal zonder oordeel naar je luisteren en we kijken wat ik voor je kan betekenen.

 

En liever zelfstandig aan de slag? Neem een kijkje bij de cursus Een 12 weekse reis naar een krachtige verbinding met jezelf.

 

‘Alles is mogelijk. Je kunt én bent zoveel meer dan je denkt’

Contact

Els van Dongen

De Mortel

TELEFOON: 06-47904330

WEBSITE: www.elsvandongen.com

E-MAIL: info@elsvandongen.com