Gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek

Els van Dongen | Geloof in jezelf 

  • Holistisch en systemisch coach
  • Jezelf terugvinden
  • Weer regie over jouw leven

 

Als holistisch en systemisch coach bied ik begeleiding aan volwassen die zichzelf zijn kwijtgeraakt. Ze zijn op zoek naar wie ze werkelijk zijn en wat ze diep van binnen willen. Dit speelt vaak een rol op werk- en relatiegebied, eigenwaarde, of na een verlieservaring.

 

Voel jij een leegte, innerlijke onrust, onvrede en/of stress in je leven? Of twijfel jij vaak aan jezelf en aan je kunnen?

Wil jij weer met rust en vertrouwen in het leven staan en weer lekker in je vel zitten?

 

Ik help je weer contact te maken met wie je diep van binnen bent. En stimuleer je om vertrouwen te ontwikkelen en te durven kiezen voor dat wat jij belangrijk vindt en waar jij behoefte aan hebt.

Voorbij blokkades en/of verlieservaringen, vanuit een betrokken begeleiding.

 

Ik werk vanuit het hier en nu. Daarbij blikken we kort terug naar het verleden en vooruit naar de toekomst. We eindigen altijd in het hier en nu, want in het nu is er verandering mogelijk.

Daarbij combineer ik traditionele coaching met werken met ons onbewuste. Dat wat niet direct zichtbaar is en waar  veel antwoorden verstopt zitten. 

 

Spreekt dit je aan?

Neem vrijblijvend contact met me op voor een kennismakingsgesprek. Ik zal zonder oordeel naar je luisteren en we kijken wat ik mogelijk voor je kan betekenen.

 

‘Alles is mogelijk. Je kunt én bent zoveel meer dan je denkt’

Contact

Els van Dongen

De Mortel

TELEFOON: 06-47904330

WEBSITE: www.elsvandongen.com

E-MAIL: info@elsvandongen.com