Els van Dongen | Geloof in jezelf 

  • Holistisch coach
  • Zelfliefde, veerkracht en zelfvertrouwen vergroten
  • Kies voor jezelf | Ontdek wie je bent

 

Als holistisch coach en ervaringsdeskundige bied ik begeleiding aan volwassenen die worstelen met zichzelf. Ze zijn op zoek naar meer innerlijke rust, vertrouwen en zelfliefde. Ze vragen zich af: 'Wie ben ik?' en 'Wat wil ik echt?' en willen zich weer lekker in hun vel voelen.

De worsteling laat zich vaak zien op het gebied van werk, in relaties, in het gezin, of na een verlieservaring.

 

Voel jij een leegte, innerlijke onrust, of veel stress in je leven?

Twijfel jij vaak aan jezelf en aan je kunnen?

Wil jij jouw veerkracht vergroten en meer genieten van het leven?

 

Ik help je weer in verbinding te komen met wie je diep van binnen bent. En stimuleer je om vertrouwen te ontwikkelen, zodat jij de keuzes maakt die juist zijn voor jou. Voorbij blokkades en/of verlieservaringen.

Als holistisch coach besteed ik aandacht aan je mindset, je gevoelens en dat wat niet direct zichtbaar is (verstand, lichaam, ziel). Je kunt het een namelijk niet los zien van het ander. 

Ik help je vanuit een betrokken en liefdevolle begeleiding en werk vanuit het hier en nu. Daarbij blikken we kort terug naar het verleden en vooruit naar de toekomst. We eindigen altijd in het hier en nu, want in het nu is er verandering mogelijk.

 

Spreekt dit je aan?

Neem vrijblijvend contact met me op voor een gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten. Ik zal zonder oordeel naar je luisteren en deel met je  wat ik voor je kan betekenen.

Meestal worden mijn  coachtrajecten (gedeeltelijk) vergoed door de werkgever.

 

Wil je liever zelfstandig aan de slag? Neem een kijkje bij de cursus Een innerlijke reis naar meer verbinding met jezelfOf de mini cursus: Ontdek wie je werkelijk bent.

 

‘Alles is mogelijk. Je kunt én bent zoveel meer dan je denkt’

Contact

Els van Dongen

De Mortel

TELEFOON: 06-47904330

WEBSITE: www.elsvandongen.com

E-MAIL: info@elsvandongen.com