Gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek

Hart & Kracht

  • Persoonlijke coach en trainer
  • kind - volwassene - gezin- psychofysieke trainingen - specialist in gedrag en MatriXcoach

 

Ruim 5 jaar pas ik als professional de MatriXmethode toe. De MatriXmethode is
een zeer effectieve gesprekstechniek waarbij de cliënt zelf de regie heeft.
1. Voor ieder probleem tussen de oren
2. Zonder de inhoud van het probleem te delen
3. Wat is aangepakt, is blijvend opgelost
4. Voor iedereen bereikbaar en toepasbaar
5. Zelf eigen problemen voorkomen en oplossen 
6. Geen herbeleving, wel een opluchting en een glimlach
7. Alle zintuigen worden aangepakt

Mijn naam is Francis Jochems en naast de inzet van de MatriXmethode werk ik vanuit de visie dat elk mens een krachtige zelf heeft. Dat betekent dat we samen gaan kijken wat er goed gaat en wat mogelijk is, in plaats van wat er mis is of ontbreekt.
Altijd geef ik aan dat ik niet via een vaste methodiek of theorie werk, we doen wat op dat moment werkt. En de te bereiken doelen zijn daarbij leidend.
Samen kijken we wat de best mogelijk manier is om iemand in zijn kracht te zetten. De aanpak of tools die ik inzet, zijn hulpmiddelen om jou te ondersteunen om jouw doel te bereiken. Ik zie het als een rugzak met daarin veel verschillende bagage en wat we eruit halen is dat wat het meeste inzicht geeft op dat moment zodat je er in je dagelijkse leven gebruik van kunt maken, om vanuit jouw eigen kracht goed voor jezelf te zorgen.

Dat wat je aandacht geeft groeit en je hebt zelf de regie.

Wat kenmerkend is voor mij en mijn aanpak kan ik het beste toelichten aan de hand van reacties die ik ontvang. Mensen voelen zich snel op hun gemak bij mij en ervaren een sfeer van vertrouwen. Ze geven aan dat ik oprecht belangstellend luister. Vaak is er een gevoel van herkenning en erkenning en de behoefte om iets te gaan doen wat werkt. Volwassenen en kinderen zijn bij mij welkom.
Ik heb een registratie bij Stichting Kwaliteitsregister Jeugd en ben aangesloten bij de beroepsvereniging van professionals in sociaal werk.

 

Contact

Francis Jochems

Gemert

TELEFOON: 06-283425696

WEBSITE: www.hart-en-kracht.nl

E-MAIL: Francis@hart-en-kracht.nl